Til top – Nu med betalingsapplikation

Af Bo Møller | 19-10-2011 |

APP24, Apps
top-finance

Første betalings app nr. 1 i AppStore Finance

Jeg tror vi har en god portion held i sprøjten her ved APP24, for nu skete det igen! Vi har lavet en app, som endnu gang er strøget til tops i AppStore, nemlig vores valutakursberegner applikation. Det er egentlig en meget simpel app, som kan anvendes til, som navnet antyder, at beregne valutakurser. For at sikre en konstant validering af de udregnede kurser, har vi synkroniseret den til Danmarks Nationalbanks valutakurser. Det er der egentlig ikke så meget hokus pokus i, men det virker!
App’en er meget simpel og kræver ikke, at man skal være online for at benytte den – er man offline beregner den blot ud fra de senest opdaterede kurser. Anvendes valutaberegneren på et tidspunkt hvor man er online, er det en fordel, at vælge funktionen ”hent nye kurser” og herefter påbegyndes synkroniseringen med Nationalbanken hvorefter kurserne bliver helt up-to-date med markedet.

Hvorfor en betalings app?

Vi kastede os ud i, at lave en betalings applikation og hvad skal det nu til for?

Vi er interesserede i at prøve at “tage vores egen medicin” her i biksen – hvilket selvfølgelig medfører at vi skal have nogle apps på markedet! Hvordan kan man være leverandør af apps uden at have kodet nogen til sig selv i det mindste?
Valuta Plus (Som vores app hedder), bliver sandsynligvis ikke en såkaldt killer app, men vi kommer uden tvivl til at lære en del af at have apps der har både succes og mangel på samme!. Indtil videre har vi været ret heldige, idet vores apps sammenlagt er blevet downloadet mange tusinde gange efterhånden. Det er vi faktisk ret stolte af!

Se Valuta Plus her - http://itunes.apple.com/app/valuta-plus/id468998212?mt=8

Salgsstatistik på sådan en #1 i AppStore?

Vi vil meget gerne uddele lidt viden omkring hvordan det hele fungerer i AppStore, og derfor tester vi forskellige scenarier løbende. Det har vist sig at det for os har været relativt nemt at styre til tops på flere forskellige områder, og derfor vil vi også følge op med noget statistik omkring hvad der er smartest at gøre når man selv skal have en app. Bliv hængende her på app24.dk bloggen de næste par måneder, så skal vi nok holde dig opdateret!

Alternativt kan du følge vores Twitterprofil, Appudvfikler!

Et hurtigt tip til folk der vil udvikle apps for deres egen virksomhed!

Hvis du går med tanker om at få udviklet en app, er det en god idé at tænke i løsninger på konkrete problemer. Vi har haft succes med at lave apps der løser helt almindelige hverdagsproblemer, og det er en generel tendens i branchen, at apps der enten er sjove – eller løser en problematik – giver mange downloads. En kedelig app som udelukkende præsenterer din virksomhed eller de services du og din virksomhed tilbyder, har svært ved at få succes. Tag fat i os, hvis du vil snakke mere om om det!

2 kommentarer

Kodemesteren, 19. October 2011:

Bruger i jeres eget framework til at lave de apps i udgiver, eller hvad er det for noget? Jeg kan se i skriver i bruger HTML5. Er det så med Cache manifest i får det til at køre lokalt eller hvad gør i?

Bo Møller, 19. October 2011:

Hey "Kodemesteren". Fedt navn :-) Anyways - ja vi bruger Cache Manifest når det er nødvendigt, og vi bruger Local Storage i HTML5. Det betyder jo så også at alt logik skal kodes i Javascript (Altså hvis man vil have at alting skal kunne køre lokalt). Man kan dog fint bruge php/C# eller andet serverside-kode, hvis app'en må være internetbaseret.

Skriv en kommentar

APP24 er et koncept fra HTML24 ApS. Kontakt os på info@app24.dk, eller læs mere på html24.dk