Ugenumre er populære! #5 på AppStore efter 2 dage!

Af Bo Møller | 20-9-2011 |

APP24, Apps
top_app_ugenr

Update: En kort oversigt over forløbet for Ugenr App’en

Efter 1 dag: Top 25 i AppStore
Efter 2 dage: #5 i AppStore
Efter 3 dage: #2 i AppStore
Efter en uge: Veksler mellem #5 og #10I perioden siden app’en udkom er den blevet downloadet over 15.000 gange. Fantastisk!

Danmark elsker ugenumre – åbenbart!

Vores app til at vise det nuværende ugenummer er (heldigvis!) blevet ufattelig populære på et par dage. Vi udviklede app’en Ugenr på et par timer, for at teste hvordan det ville fungere med en HTML/Javascript baseret APP til simpel funktionalitet på iPhone. App’en er simpel og ligetil – og det virker på AppStore. De første to dage er den gået fra 0 til flere 1.000 downloads.

Hvad kan man bruge det til?

Prisen for sådan en app er relativt lav, da udviklingstiden er lav. Som virksomhed kan man overveje at markedsføre sig ved at give noget værdi til sine potentielle kunder. Ved APP24 har vi flere gratis apps på vej, og der er ingen tvivl om at det skaber en vis mængde publicity. I skrivende stund har APP24 eksisteret i lidt over et par uger, og vi er i fuld gang med app-udvikling. Vi bliver jænvligt kontaktet af nye spændende samarbejdspartnere og kunder – så for os betyder vores tilstedeværelse på AppStore bl.a. en ny indgang til vores marked.

Jamen det er jo bare ugenumre?

Jep – det er ugenumre, som alle danskere med en iPhone i skrivende stund vil kende til hvis de besøger AppStore og kigger på gratis apps. Vi taler her om eksponering til mange 100.000 danskere. You do the math! :-)

3 kommentarer

Anders Husbond, 24. September 2011:

Dejligt med en app uden alt for meget - "lir".. det er ikke nødvendigt med sociale medier klasket op over det hele, hele tiden! så super:) jeg bruger den oftere end jeg lige havde regnet med:)

Jens Severinsen, 28. September 2011:

Det er sgu utroligt hvad folk gider at downloade - men som i siger - så er det nok vigtigt at holde det simpelt og ligetil :-)!

Mai Crafack Dinesen, 28. September 2011:

I Apples App Store er der siden 2008 blevet downloaded apps mere end 10 milliader gange og hvorfor ikke få udvilket en app, der kan skabe værdi for dig eller din virksomhed? Jeg mener bare, det er jo tydeligt at mobil marketing via apps er kæmpe fremgang. Der kan jo endda være penge i det, selv om det er en gratis app, hvis man ønsker at tillade in-app markedsføring dvs. tillade annoncørere at deres "banner" vises på displayet når brugeren anvender en app. Anyway, det handler, efter min mening, ikke om den er simpelt eller ej, men nærmere om den er brugervenlig og skaber værdi for brugeren.

Skriv en kommentar

APP24 er et koncept fra HTML24 ApS. Kontakt os på info@app24.dk, eller læs mere på html24.dk